Login
Display Language
English
日本語
中文(简体)
中文(繁體)
한국어
Italiano
español
Deutsch
Русский
(81)50-5539-3419
Inquiries
(81)50-5539-3419
FAQ
Cafetalk Help
Login
Why Cafetalk?
About Cafetalk
Getting Started on Cafetalk
FAQ
Lesson Wishlist
Press & Media
Lessons
語学
音楽
アート・デザイン
趣味
ダンス・バレエ
ヨガ・フィットネス・スポーツ
ライフ
ビジネス
家庭教師
IT &プログラミング
ファッション & ビューティー
カウンセリング・ お悩み相談
占い・スピリチュアル
Live Seminars
Tutors
Search Tutors
Schedule
Tutor Interviews
Tutor Column
Tutor rankings
Feedback
Campaigns
Various Campaigns & Features
Coupons
Let the world spice up your life.
Join Now !
or
Tutor Signup
Tutor Moekot 's Column
« Back to List of Tutor's Column
See this tutor's Other Columns »
かつおのお茶漬け
2024年3月23日
皆さん、こんにちは☆
今日は、三重県志摩市(しまし)の郷土料理「かつお茶漬け(ちゃづけ)」を食べてきました。
かつおのお刺身がごはんの上にのっていて、まずはそのままいただきます。
半分ぐらい食べたら、お茶をかけて、お茶漬けにします。
真っ赤だったかつおは、白くなります。
しょうが醤油をかけていただきます。
新鮮で、とてもおいしかったです。
三重県を旅行の際には、ぜひ食べてみてください!
Tweet
Authors
Profile
Moekot
From:
In:
See this tutor's Lessons
Category taught:
MOEKOT'S MOST POPULAR COLUMNS
コーヒーの木
Moekot
えかきうた
Moekot
あじさい
Moekot
こいのぼり
Moekot
花火大会
Moekot
大王崎灯台へ行ってきました☆
Moekot
てこね寿司を食べました♪
Moekot
たけのこ掘り
Moekot
桜満開☆
Moekot
かつおのお茶漬け
Moekot
« Back to List of Tutor's Column
See this tutor's Other Columns »
Close
Cancel
OK
Got a question? Click to Chat